Yol Yardımı Nedir?

Yol Yardımı Nedir?
Arıza teminatı olarak da bilinen yol yardımı, aracınızın arızalanması durumunda tekrar yola çıkmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış bir hizmettir.

Yardım için aradığınızda, hizmet sağlayıcınız genellikle sorununuzu telefonda çözmeye çalışacaktır.

Çözemezlerse, aracınızı harekete geçirmesi için bir çekici  ya da en yakın tamirciye (hizmet sınırları dahilinde) çekmesi için bir çekici gönderirler.    

Aracınız arızalanırsa, yol yardımı bir çekici ayarlamaya, patlak bir lastiği değiştirmeye, bitmiş bir aküyü takviye etmeye ve daha fazlasına yardımcı olabilir. 
İlginizi Çekebilir
  • Rent a Car Kaskosu Nedir?
    Sen de kiralık araba ile yolculuk yapmaktan keyif alıyor olabilirsin. İşte Rent A Car kaskosu, kiralık araç ile yaptığın bu uzun seyahatlerde olası bir kaza durumunda araçta meydana gelebilecek hasarları karşılar ve mağduriyetini giderir.
  • Hatay Havalimanı Hakkında
    Terminal içerisinde turizm danışma bürosu, VIP salonu, CIP salonu, sağlık hizmetleri, PTT, ATM, araç kiralama hizmeti bulunmaktadır.
  • Kış Lastiklerinizi Ne Zaman Takmalısınız?
    Kış lastiklerinizi takmak için neden karda mahsur kalana kadar bekleyesiniz ki? Sadece şu basit kuralı hatırlayın: "7°C'nin altındaki yol sıcaklıklarında kış lastiklerinizi takma zamanı gelmiştir!"
Whatsapp Telefon