Rent a Car Kaskosu Nedir?

Rent a Car Kaskosu Nedir?

Rent A Car kaskosu, oto kiralama hizmeti veren şahıs ve şirketlerin araçlarını teminat altına almasına olanak tanıyan kasko türüdür.  Bir nevi garanti hizmeti olan Rent A Car, olası bir kaza ve hasar durumunda aracın maddi hasarlarının ve manevi tazminatın ödemesini yapar. Kaskonun önemi tam bu noktada ortaya çıkar. Çünkü araç kiralama her geçen gün yaygınlaşmaktadır. İnsanlar, yalnızca iş seyahatlerinde değil, tatile giderken de şahsi araçlarını kullanmak yerine havayolu ile ulaşım sağlamayı ve sonrasında da havayolundan araç kiralamayı tercih etmektedir. Sen de kiralık araba ile yolculuk yapmaktan keyif alıyor olabilirsin. İşte Rent A Car kaskosu, kiralık araç ile yaptığın bu uzun seyahatlerde olası bir kaza durumunda araçta meydana gelebilecek hasarları karşılar ve mağduriyetini giderir. Sigorta yaptırılabilen araç türlerinden biri de elektrikli araçlardır.
kaynak:sigortam.net

İlginizi Çekebilir
  • Yol Yardımı Nedir?
    Aracınız arızalanırsa, yol yardımı bir çekici ayarlamaya, patlak bir lastiği değiştirmeye, bitmiş bir aküyü takviye etmeye ve daha fazlasına yardımcı olabilir.
  • Hatay Havalimanı Hakkında
    Terminal içerisinde turizm danışma bürosu, VIP salonu, CIP salonu, sağlık hizmetleri, PTT, ATM, araç kiralama hizmeti bulunmaktadır.
  • Kış Lastiklerinizi Ne Zaman Takmalısınız?
    Kış lastiklerinizi takmak için neden karda mahsur kalana kadar bekleyesiniz ki? Sadece şu basit kuralı hatırlayın: "7°C'nin altındaki yol sıcaklıklarında kış lastiklerinizi takma zamanı gelmiştir!"
Whatsapp Telefon